Toimivat ja kestävät robotit

Luotettavat ja asiantuntevat robotiikkapalvelut

Tarjoan asiakkaille mm. seuraavia palveluita: robottiasemat avaimet ”käteen” toimituksena uusilla ja käytetyillä Fanuc-roboteilla, modernisoinnit ja uusiin käyttötehtäviin valjastaminen, vianhakua Fanuc ja Kuka -robotteihin, Fanuc -robottien huolto ja ohjelmointi, varaosia useisiin eri robottimerkkeihin, käytettyjä erimerkkisiä robotteja ja niiden osia, servomoottoreiden huoltoa, servovahvistimien ja virtalähteiden huoltoa, robotiikan konsultointia, Siemens S5 ja S7 ohjelmointia ja vianhakua.

Robotparts.fi -sivustoltamme löydät robotit ja varaosat.

Laitteistomme voidaan helposti liittää ylemmän tason ohjausjärjestelmään tai laitteisto liittää meidän järjestelmäämme. Pystymme seuraamaan tuotteita koko tuotantoprosessin läpi ja raportoimaan sekä tallentamaan jokaisen ajon datan tietokantaan mahdollista myöhempää tarvetta varten kaikilla PR -sarjan ohjelmistoilla. Tarpeen vaatiessa varustamme sovelluksemme etäyhteydellä, jotta pystymme palvelemaan asiakasta nopeasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Tarvittaessa voimme mallintaa robottisolut etukäteen ja testata laitteiston sopivuuden ja toiminnan ennen mekaanista kokoonpanoa.

Lujuuslaskenta varmistaa osien kestävyyden

Mekaanisessa suunnittelussa voimme laskea osien kestävyyden lujuuslaskentaohjelmalla, jolloin saadaan varmuus osien kestävyydestä ja optimoida esim. robotin tarttujan painon.

Sertifioitu Fanuc ja Kuka -robottien huoltoyritys

Olemme sertifioitu Fanuc ja Kuka -robottien huoltoyritys, myös takuuajan huollot. Yli 30 vuoden kokemuksella pystymme kertomaan asiakkaalle tarkan kuvan robotin sen hetkisestä kunnosta ja mahdollisista ongelmista, mitä tulevaisuudessa voi tulla vastaan. Näitä asioita ei voi oppia kirjoja lukemalla.

Kehitys, suunnittelu, valmistus, varaosat ja huolto

Robotin tarttujien kehitys, suunnittelu ja valmistus on meidän omissa käsissä, jolloin voidaan taata niiden toimivuus ja kestävyys 24/7 periaatteella. Samoin mahdollisten kulutusosien saatavuus on nopeaa kauttamme. Robottihuoltojen yhteydessä tarkastamme valmistamamme tarttujat, jolloin voimme taata niiden paremman toimivuuden.

Osoite

Linnatie 2C,
04600 Mäntsälä

Copyright © 2023 Pasi-Robot Oy
Lähetä tarjouspyyntö